DSC_0180[1]

I dag ble det arrangert fellestur til Heilhornet. Vi var 10 stykker som gikk ilag. Men totalt har det vært over 40 stk oppe på toppen i dag. Perfekte forhold for fjelltur, ikke for varmt, ikke for kaldt, ikke nedbør og god sikt. Det var litt nedbør som gikk sør for oss når vi var på toppen. Men ellers var det helt perfekt. Den beste tiden og være på fjellet er nå på tidlighøsten. Da er det klar luft som gir god sikt, oppe på Heilhornet ser du fra Villa i Flatanger i sør til Trænstaven og Lovund nordover. Turen opp tok 3 timer og 10 minutter, i rolig gange. Ned brukte vi 2 timer og 15 minutter. Heilhornet er et stilig og luftig fjell som kan få det til å kile i magen på de heftigeste stedene. Men det er absolutt overkommelig for de fleste. På Heilhornet er det godt merket og relativt enkelt og finne fram.  For de som ikke har vært der så anbefaler vi at dere tar turen. Du får ikke bedre utsikt over ytre Namdal. Vil du ha tips og råd før du tar turen er det bare og ta kontakt. Se i galleriet for flere bilder.

IMG_4349